گروه علمی: شرکت مدرنا اعلام کرد که بهلطف دستاوردهای واکسن کرونا، بشر میتواند بهزودی بر تمامی بیماری های مهم خود غلبه کرده و جاودان شود. تا سال ۲۰۳۰ واکسن سرطان، بیماری های قلبی و برخی بیماری های مهم دیگر آماده خواهند شد
شرکت آمریکایی مدرنا توانست با عرضه واکسن ...
گروه علمی: برخی از عادتهای روزانه ما بسیار خطرناک هستند و میتوانند باعث سرطان شوند.به گزارش منیبان؛ وبسایت سلامت و تناسب اندام eatthis در گزارش جدید، برخی از عاداتی را که میتوانند منجر به تعدادی از سرطانهای کشنده شوند، برشمرده است.
برخی از عادت های سرطان زا را بشناسید!
این ...
گروه علمی: WHO اعلام کرد که خوردن ۵۰ گرم گوشتهای فرآوری شده (دو برش بیکن) در روز احتمال مبتلا شدن به سرطان را ۱۸ درصد افزایش میدهد. همچنین در این گزارش گفته شده که گوشت قرمز هم ممکن است باعث ایجاد سرطان شود، اما هنوز دلایل کافی برای اثبات آن بهدست نیامده است.
دکتر کورت اشترایف، ...
گروه علمی:سرطان (Cancer)، نوعی بیماری است که در آن برخی از سلولهای بدن به طور غیرقابل کنترلی رشد میکنند و به سایر قسمتهای بدن نیز گسترش مییابد. سرطان شامل انواع تومورهای بدخیم میشود که در پزشکی آنها را بیشتر با نام نئوپلاسم میشناسند.به گزارش یهداشت نیوز، سرطان شامل ...
گروه علمی: بادمجان، گوجهفرنگی و سیبزمینی مواد غذایی مغذی هستند که فواید مشابهی بر سلامت عمومی بدن می گذارند و میتوانند به مقابله با سرطان کمک کنند. این سبزیجات سرشار از آنتیاکسیدانها بوده و علاوه بر تقویت ایمنی بدن در محافظت از سلولها نیز در برابر تاثیر منفی رادیکال...
گروه سلامت:متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ذکر سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان پرداخت.حامد محمدی، تغذیه را دارای سه نقش عمده برای درمان بیماران مبتلا به سرطان برشمرد و گفت: اولین نکته، حمایت از بیماران مبتلا به سرطان به منظور پیشگیری از کاهش وزن و پیشگیری از عوارض ...
گروه علمی:نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد که سلولهای ایمنی کووید-۱۹ میتوانند سرطان را درمان کنند. کرونا طی چهار سال گذشته تعداد زیادی از مردم سراسر جهان را به کام مرگ فرستاده است با این حال، نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که این پتانسیل را دارد که روش درمان سرطان را متحول کند.گروهی ...
گروه علمی:سالانه هزاران مورد ابتلا به سرطان در ایران و میلیون ها مورد در جهان رخ می دهد. طبق اسناد سازمان جهانی بهداشت، از ۴۰ درصد سرطان ها می توان پیشگیری کرد و مواردی هم که قابل پیشگیری نیست را نیز می توان به کمک خودمراقبتی، امید به اثربخشی روش های تشخیصی و درمانی، مراجعه به موقع و زودهنگام به آسانی ...
گروه جامعه: تغییر سبک زندگی، تغذیه نامناسب، بی تحرکی، قرارگرفتن در معرض آلودگی ها و مواد شیمیایی و سمی ارمغان روزهایی است که امروزه در آن زندگی می کنیم. عواملی که باعث شده اند برخی از بیماری ها مانند سرطان در ایران افزایش پیدا کنند.به گزارش سیناپرس، نرخ رشد بیماری سرطان در ایران سالانه ۵ تا ۷ ...
گروه علمی: سرطان دومین علت مرگ و میر جهانی و مسئول مرگ سالانه حدود ۱۰میلیون نفر در سال است. در جهان، حدود یکی از شش مرگ رخ داده ناشی از سرطان است.حدود یک سوم مرگ و میر ناشی از سرطان به علت شاخص توده بدنی بالا، مصرف میوه و سبزی کم، نداشتن فعالیت فیزیکی، مصرف دخانیات و ... است.
استفاده از دخانیات مهم ...
گروه علمی:داشتن اطلاعات برای انتخاب مواد غذایی خوب و داشتن فعالیت بدنی می تواند به پیشگیری از بیماری ها از جمله سرطان کمک کند. آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا برای کسانی که میخواهند تغذیه خود را بهبود بخشند، نکاتی را ارائه میدهد.
«امی براگاگنینی»، سخنگوی این آکادمی، می...
گروه فرهنگ وهنر: علیاصغر دشتی، کارگردان شناختهشده تئاتر، با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از مرگ خودخواسته، ملیکا روحانگیزی، بازیگر جوان تئاتر خبر داد. ملیکا روحانگیزی در نمایش مستند «متاستاز» با موضوع همپایان بیماران مبتلا به سرطان با دشتی همکاری کرده بود.
دشتی ...
گروه جامعه: عضو هیات مدیره انجمن تغذیه خراسان رضوی گفت: سوء تغذیه یکی از مشکلات مهم بیماران مبتلا به سرطان است.به گزارش ایسنا،دکتر سید مصطفی عربی در همایش پیشگیری از ابتلا به سرطان که ۳ اسفندماه در تالار حافظ بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دغدغه های کنونی ما در ارتباط با این بیماری آن است که متاسفانه ...
گروه علمی: سرطان، بعد از بیماری قلبی دومین عامل مرگ و میر در جهان محسوب می شود. محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی معتقدند: یک برنامه غذایی سالم و فعالیت بدنی منظم می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. تقریبا یک سوم مرگ های ناشی از سرطان در اثر تغذیه نامناسب یا سبک ...
گروه علمی: پژوهشگران بریتانیایی، نوعی گندم اصلاحشده ژنتیکی پرورش دادهاند که هنگام پخت، ماده سرطانزای کمتری را تولید میکند.به گزارش ایسنا، نخستین آزمایشهای مزرعهای یک نوع گندم اصلاحشده ژنتیکی نشان میدهد که این محصول هنگام پخت، ترکیب سرطانزای «...
گروه جامعه: رئیس اداره کنترل و مقابله با سرطان وزارت بهداشت شایعترین سرطانهای کودکان و علائم آنها را برشمرد و درباره برنامه این وزارتخانه برای تشخیص زودهنگام سرطانهای کودکان توضیح داد.به گزارش ایسنا، دکتر لیلا مودبشعار رئیس اداره کنترل و مقابله با سرطان وزارت بهداشت درباره ...
گروه علمی: بر اساس یک مطالعه جدید، ترکیبات موجود در طیف وسیعی از توتها به ویژه در رنگدانههای طبیعیِ آنها (آنتوسیانینها) به زودی میتواند در درمان سرطان و کاهش سرعت روند پیری مورد استفاده قرار گیرد.به گزارش ایسنا، خواص آنتیاکسیدانیِ آنتوسیانینهای موجود در توتها ...
گروه سلامت:عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان، توضیحاتی ارائه داد.رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت، رژیم غذایی ضد سرطان را مبتنی بر رژیم غذایی با مصرف سبزیجات بیشتر دانست و در پاسخ به این سوال که مصرف کدام نوع از مواد غذایی، پیشگیری کننده ...
گروه جامعه:رئیس اداره سرطان دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه سالانه تقریبا نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر در کشور به سرطان مبتلا میشوند، در عین حال جزئیات تشخیص زودهنگام ۳ سرطان در ایران در قالب برنامه ملی مدیریت سرطان را تشریح کرد و از توسعه کشوری آن خبر داد....
گروه جامعه: رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام شایعترین سرطانها در بین زنان، مردان و کودکان، گفت: ۷۰ درصد افرادی که به سرطان مبتلا میشوند بهبودی پیدا میکنند.به گزارش ایلنا، «محمد اسماعیل اکبری» رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی ...